Sugeng rawuh ing Komisi Telor Internasional

Komisi Telor Internasional ana kanggo nyambungake wong ing ndonya, lan minangka siji-sijine organisasi sing makili industri endhog global. Minangka komunitas unik sing nuduhake informasi lan ngembangake hubungan ing antarane budaya lan warga negara.

Details More

IEC njaga sampeyan kanthi anyar babagan produksi, nutrisi lan pemasaran. Anggota jaringan IEC mupangat karo wektu lan kawruh, lan bisa nulungi bisnis sampeyan.

Warta paling anyar & Acara

Kasedhiya Biosecurity Anyar

Rebo 8 Juli 2020

Sumber 'Unsur Biosekurusi sing anyar kanggo Produksi Telur Sustainable' dirancang kanggo ndhukung produser endhog kanggo ngembang, njaga lan nyemak praktik biosecurity.

Maca post
Wawasan Industri: Ngurangi dampak lingkungan nalika ndhukung ngisor

Senin tanggal 29 Juni 2020

Industri endhog wis ngasilake bathi sing dipercaya kanggo menehi kapercayan sajrone 50 taun kepungkur lan bisa nyekel jabatan kasebut minangka sumber protein kewan sing bermutu sing paling lestari. Ing artikel wawasan paling anyar, Partner Rencana IEC Value, NSM lan Nutrisi Kewan DSM, njelajahi babagan carane industri bisa terus nambah kapercayan sustainable, nalika uga ndhukung bisnis sisih ngisor.

Maca post
Nangkep wawasan prilaku pungkasan para pemasar saiki!

Selasa tanggal 23 Juni 2020

Ing webinar paling anyar saiki sing kasedhiya kanggo nonton sing dikarepake, Milos Ryba, Kepala Projek Strategik Eceran ing IGD, lan Tim Yoo, Direktur Pemasaran ing Ganong Bio, nuduhake wawasan lan pengalaman pangowahan jangka pendek sing wis disekseni minangka asil saka COVID-19, sadurunge menehi pikirane babagan pangaruh jangka panjang ing prilaku konsumen.

Maca post
Produksi Endhog Global terus tuwuh

Jumuah kaping 19 Juni 2020

Analis Ekonomi IEC, Peter Van Horne, nyedhiyakake ringkesan babagan produksi produksi endhog global amarga dheweke menehi wawasan babagan negara sing ngasilake endhog sing paling gedhe.

Maca post

Download Anyar

Pernyataan AEB - Komite Penasihat Pitunjuk AS nyaranake Telur minangka panganan Pisanan kanggo Bayi lan bocah cilik

download Saiki
Nutrisi Endhog Endhog - Nutrisi Manungsa

Indeks Produsen Protein FAIRR 2019

download Saiki
Sustainability

Abrahammson lan Tauson, 1995 - Sistem Aviary lan Kandhang Konvensional Kanggo Tlapakno Hens - Efek ing Produksi, Telur, Lokasi Kesehatan lan Burung ing Telung Hybrids

download Saiki
OIE Kesehatan Avian Kesejahteraan Hewan Produksi Endhog - Kualitas Omah - kandhang konvensional Prilaku - Umum Perumahan - Aviaries

Galeri Paling Anyar


Presentasi Video

Day Egg

Read More

9th October 2020

#World Egg Day

Tindakake kita ing:

@World_Egg_Day

@WEggDay

@World_Egg_Day

Rantai Nilai IEC
Kemitraan

- - - - -

Mitra pisanan:


Aditif feed lan mitra kelestarian

Golek Metu More

IEC kanthi bangga didhukung dening