Acara IEC Sedurunge

Vision 365 Egg Leaders Strategy Summit

25-27 April 2022 Nice, Prancis

Sidang Kemuncak Strategi Pemimpin Telur Visi 365 bakal nglumpukake pikiran industri utama saka saindenging jagad kanggo netepake kepiye…

Details acara

Konferensi Kepemimpinan Global IEC Rotterdam 2022

11-14 September 2022 Mainport Hotel, Rotterdam, Walanda

The IEC welcomed delegates to the Global Leadership Conference 2022 in Rotterdam from 11-14 September, providing a unique opportunity for …

Details acara

Konferensi Kepemimpinan Global IEC Copenhagen 2019

22-26 September 2019 Copenhagen, Denmark

IEC nampani para delegasi menyang Konferensi Kepemimpinan Global 2019 ing Kopenhagen, ing Copenhagen Marriott Hotel, wiwit tanggal 22 ...

Details acara

Konferensi Bisnis IEC Monte Carlo 2019

7-9 April 2019 Monte Carlo, Monako

Konferensi Bisnis IEC 2019 dianakake ing Monte Carlo ing Hotel Le Méridien Beach Plaza, Monte Carlo, Monako…

Details acara

Konferensi Bisnis IEC Monte Carlo 2017

2-4 April 2017 Monte Carlo, Monako

Konferensi Bisnis IEC 2017 dianakake ing Le Meridien Beach Plaza Hotel ing Monte Carlo, Monaco wiwit tanggal 2…

Details acara

Konferensi Kepemimpinan Global IEC Kyoto 2018

9-13 September 2018 Kyoto, Jepang

Konferensi Kepemimpinan Global IEC 2018 dianakake ing Kyoto ing Hotel Okura wiwit tanggal 9 nganti 13 September 2018.…

Details acara

Konferensi Bisnis IEC London 2018

8-10 April 2018 London, Inggris

IEC nampi para delegasi menyang London ing taun 2018 ing Konferensi Bisnis IEC. Konferensi kasebut dianakake ing Grange…

Details acara

Konferensi Bisnis IEC Warsaw 2016

3-5 April 2016 Warsawa, Polandia

Wakil saka 29 negara melu Konferensi Bisnis IEC 2016, sing dianakake ing Hotel Hilton Warsaw lan…

Details acara

Konferensi Bisnis IEC Lisbon 2015

12-14 April 2015 Lisboa, Portugal

Konferensi Bisnis IEC 2015 dianakake ing Hotel Four Seasons, Lisbon, Portugal tanggal 12 - 14 April 2015.…

Details acara

Konferensi Kepemimpinan Global IEC Kuala Lumpur 2016

18-22 September 2016 Kuala Lumpur, Malaysia

Delegasi saka 44 negara melu Konferensi Kepemimpinan Global IEC kanggo ngrembug topik-topik utama sing mengaruhi industri kasebut, ing Shangri-La…

Details acara