Mirësevini në Komisionin Ndërkombëtar të Vezëve

Komisioni Ndërkombëtar i Vezëve ekziston për të lidhur njerëzit në të gjithë globin, dhe është organizata e vetme që përfaqëson industrinë globale të vezëve. Shtë një bashkësi unike që ndan informacione dhe zhvillon marrëdhënie midis kulturave dhe kombësive.

Më shumë detaje

IEC ju mban të azhurnuar me zhvillimet më të fundit në prodhim, ushqim dhe marketing. Anëtarët e rrjetit IEC janë bujarë me kohën dhe njohurinë e tyre dhe mund t'ju ndihmojnë të zhvilloni biznesin tuaj.

Lajmet dhe Ngjarjet e Fundit

Burimet e reja të biosigurisë në dispozicion

E Mërkurë 8 Korrik 2020

Burimi i ri "Elementet Praktike të Biosigurisë për Prodhimin e Qëndrueshëm të Vezëve" është krijuar për të mbështetur prodhuesit e vezëve që të zhvillojnë, mirëmbajnë dhe rishikojnë praktikat e sigurisë së bios.

Lexoni postimin
Insight Industry: Reduktimi i ndikimit tonë mjedisor duke mbështetur në fund të fundit

E hënë 29 Qershor 2020

Industria e vezëve ka fituar fitime të jashtëzakonshme në kredencialet e saj të qëndrueshme gjatë 50 viteve të fundit dhe mban pozicionin si burimi më i qëndrueshëm i proteinave shtazore me cilësi të lartë. Në artikullin tonë të fundit të depërtimit, Partneri i Zinxhirit të IEC Value, DSM Ushqyerja e Kafshëve dhe Shëndeti, eksplorojnë sesi industria mund të vazhdojë të përmirësojë kredencialet e saj të qëndrueshme, duke mbështetur gjithashtu edhe fundin e biznesit.

Lexoni postimin
Arrijë në depërtimin e sjelljes së fundit të sjelljes së blerësit sot!

E Martë 23 Qershor 2020

Në uebfaqen tonë të fundit tani të disponueshme për të parë kërkesat, Milos Ryba, Shefi i Projekteve Strategjike me pakicë në IGD, dhe Tim Yoo, Drejtori i marketingut në Ganong Bio, ndajnë pasqyrën e tyre dhe përvojat e ndryshimeve afatshkurtra që janë dëshmuar si rezultat i COVID-19, përpara se të japin mendimet e tyre mbi ndikimin afatgjatë në sjelljen e konsumatorit.

Lexoni postimin
Prodhimi global i vezëve vazhdon të rritet

E Premte 19 Qershor 2020

Analisti Ekonomik i IEC, Peter Van Horne, ofron një përmbledhje të rritjes së prodhimit global të vezëve, pasi ai jep njohuri për vendet më të mëdha prodhuese të vezëve.

Lexoni postimin

Shkarkimet më të fundit

Deklarata e AEB - Komiteti Këshillëdhënës i Udhëzimeve Dietike të SH.B.A.-së Rekomandon Vezët si Ushqimi i Parë për Foshnjat dhe Vogël

Shkarkojeni Tani
Ushqimi i vezëve Veza - Ushqyerja e Njeriut

Indeksi i Prodhuesve të Proteinave të Kolerës FAIRR 2019

Shkarkojeni Tani
Qëndrueshmëria

Abrahammson dhe Tauson, 1995 - Sistemet e aviacionit dhe kafazet konvencionale për puset e hedhjes - Efektet në prodhim, cilësinë e vezëve, shëndetin dhe vendndodhjen e zogjve në tre hibride

Shkarkojeni Tani
OIE Shëndeti i shpendëve Mirëqenia e Kafshëve Prodhim Veza - Cilësia Strehimi - Kafaze konvencionale Sjellja - e përgjithshme Strehimi - Aviaries

Galeritë më të fundit


Prezantime video

Dita Botërore e Vezëve

Lexo më shumë

9th tetor 2020

# Dita e Vezës së Ujërave

Na ndiqni në:

@World_Egg_Day

@WEggDay

@World_Egg_Day

Zinxhiri i vlerës së IEC
Partneritetet

- - - - -

Partneri ynë i parë:


Feed aditivëve dhe partnerit të qëndrueshmërisë

Gjej më shumë

IEC mbështetet me krenari nga