Rreth nesh

Komisioni Ndërkombëtar i Vezëve është një organizatë anëtarësie e dedikuar për industrinë globale të vezëve. Ne gjithashtu ofrojmë mundësinë për t'u takuar dhe mësuar nga njëri-tjetri gjatë kohës sonë Konferenca Vjetore mbahet dy herë në vit.

Vendet e përfshiraIEC ka anëtarësim në mbi 80 vende dhe punon vazhdimisht për ta rritur këtë.

Trego mua

Qëllimet tonaIEC u krijua në Konferencën e Dytë Ndërkombëtare të Vezëve të mbajtur në Bolonjë, Itali në 1964.

Trego mua

Struktura jonëIEC drejtohet nga një Bord Ekzekutiv që raporton në Asamblenë e Përgjithshme. Bordi Ekzekutiv përfshin Bartës të Zyrave, anëtarët e bordit strategjik afatgjatë dhe Kryetarët e Grupeve Kryesore të Punës - Prodhimi, Veza Përpunuesit Ndërkombëtarë (EPI), Marketingu, Ekonomia dhe Anëtarësia.

Trego mua

IEC mbështetet me krenari nga

en English
X