Vezët, një burim i shkëlqyeshëm natyral i vitaminës D

17th Dhjetor 2020

Vitamina D është një lëndë ushqyese thelbësore për zhvillimin e kockave, shëndetin e skeletit, muskujt e shëndetshëm dhe rregullimin e sistemit imunitar, megjithatë është vlerësuar se 1 në 8 njerëz në të gjithë botën kanë një mungesë ose mungesë të vitaminës D. Si një nga burimet e pakta natyrore të ushqimit të Vitaminës D, vezët mund t'ju ndihmojnë të arrini marrjen e rekomanduar ditore.

Me trego me shume

Vështrimet e Vendeve të IEC

17th Dhjetor 2020

Regjistruar nga përfaqësuesit e vendeve, IEC Country Insights siguron një pamje të mundësive dhe sfidave me të cilat përballen prodhuesit e vezëve në vendet e botës.

Me trego me shume

Rëndësia e biosecuirty në prodhimin fitimprurës të vezëve [Webinar]

4th Dhjetor 2020

Në uebfaqen tonë më të fundit të disponueshme për tu parë në lehtësinë tuaj, Dr Travis Schaal eksploroi rëndësinë e biosigurisë së fuqishme gjatë një pandemie dhe rolin e saj në prodhimin fitimprurës të vezëve.

Me trego me shume

Drejtuesit e rinj të vezëve diskutojnë mbi mundësitë dhe sfidat e së ardhmes

23rd nëntor 2020

Në artikullin tonë të fundit në seri, Udhëheqësit aktualë të Young Egg Michael Griffiths, Menaxher i Zhvillimit të Produktit të Ri në Oakland Farm Eggs, MB dhe Opeyemi Agbato, Drejtor Ekzekutiv i Kafshëve dhe Shëndetit në Kujdesin e Kafshëve, Nigeri, ndajnë pikëpamjet e tyre mbi sfidat e ardhshme, kërcënimet dhe mundësitë me të cilat mund të përballet industria e vezëve.

Me trego me shume

Studimi i ri vazhdon të mbështesë rolin e vezëve në dieta të shëndetshme pa efekte anësore të lidhura me diabetin

18th Nëntor 2020

Vezët njihen gjerësisht si një nga ushqimet më ushqyese të natyrës. Me 14 lëndë ushqyese të rëndësishme, vezët përmbajnë shumicën e vitaminave, mineraleve dhe antioksidantëve të kërkuar nga trupi, për më tepër studimi i ri konfirmon se vezët mund të përfshihen në një model të shëndetshëm dietik pa efekte anësore të lidhura me diabetin, dhe në disa raste, mund të lidhen për rezultatet e dobishme të shëndetit.

Me trego me shume

Vështrime afariste të IEC - 2020

4th Dhjetor 2020

Duke mbledhur drejtues në fushën tonë, webinaret e IEC Business Insights do të mbështesin industrinë e vezëve duke dhënë njohuritë dhe këshillat më të fundit të ekspertëve për temat që kanë ndikimin më të madh në bizneset e sotme.

Me trego me shume

Pikëpamja Ekonomike Globale për sektorin e vezëve [uebinar]

18th Nëntor 2020

Në uebfaqen tonë më të fundit të disponueshme për tu parë në lehtësinë tuaj, Nan-Dirk Mulder i Rabobank u bashkua me anëtarët e IEC për të diskutuar 'Parashikimi Ekonomik Global për sektorin e vezëve'.

Me trego me shume

Vështrimi i industrisë: Ruajtja e patogjenëve, roli i një sistemi të fortë imunitar për pulat dhe vezët e konsumatorëve

11th Nëntor 2020

Në artikullin tonë të fundit të depërtimit të industrisë, Partner i Zinxhirit të Vlerave të IEC, Ushqimi dhe Shëndeti i Kafshëve DSM, eksplorojnë rolin e një sistemi të fortë imunitar për pulat hedhëse dhe konsumatorët e vezëve

Me trego me shume

A mund të ndihmojnë lazerët prodhuesit të zvogëlojnë kërcënimin e gripit të shpendëve?

30th tetor 2020

Në një uebinar të zgjuar tani në dispozicion për të parë më poshtë, Ben Dellaert, Eric Hubers dhe Dr Armin Elbers hulumtuan rëndësinë e një qasjeje proaktive për parandalimin e Gripit të Shpendëve.

Me trego me shume

Udhëheqësit e rinj të vezëve identifikojnë mundësi të pashfrytëzuara për industrinë e vezëve

27th tetor 2020

Programi ynë 2020 Young Leaders Leaders bashkon shtatë udhëheqës të ardhshëm shumë të motivuar, që përfaqësojnë bizneset e vezëve nga e gjithë bota. Këtë muaj Harsha Chitturi i Srinivasa Farms, Indi, Jon Krahn i Paragon Feed Corps, Kanada dhe Marco Hennes nga Eirehof-Hennes GmbH, Gjermani, ndajnë pikëpamjet e tyre mbi sfidat e kërcënimeve dhe mundësive që vijnë përpara industrisë sonë.

Me trego me shume
en English
X