Procesorët ndërkombëtarë të vezëve

Shoqata Ndërkombëtare e Tregtisë dhe rrjeti për prodhuesit e vezëve.

 

Egg Processors International (EPI) është një ndarje e IEC që përfaqëson përpunuesit e vezëve nga e gjithë bota.

Egg Processors International kanë seksionin e tyre gjatë konferencave të IEC, që mbahen në mëngjesin e së martës të Konferencës së Biznesit Mars / Prill dhe të enjten në mëngjes të Konferencës Vjetore Globale të Lidershipit në Shtator. Ekziston një tregti në rritje e produkteve të vezëve mbi baza globale dhe EPI është forumi ideal për përpunuesit e vezëve për të përmbushur dhe diskutuar sfidat e përbashkëta dhe mundësitë e ardhshme. Altoparlantë me cilësi të lartë në temat në lidhje me produktet e vezëve formojnë shtyllën kurrizore të seancave të konferencës EPI.

Si zëri global i përpunuesve të vezëve në botë, EPI ka një rol të rëndësishëm për të luajtur në promovimin dhe mbrojtjen e interesave të industrisë së produkteve të vezëve në të gjithë botën.

IEC mbështetet me krenari nga

en English
X