Wilujeng sumping Komisi Komisi Endog Internasional

Komisi Endog Internasional aya pikeun nyambungkeun jalma ka peuntas dunya, sareng hiji-hijina organisasi anu ngawakilan industri endog global. Éta komunitas unik anu ngabagi inpormasi sareng ngamekarkeun hubungan di sakuliah budaya sareng nasionalitas.

Rincian More

IEC tetep anjeun gaul sareng kamekaran panganyarna dina produksi, nutrisi sareng pamasaran. Anggota jaringan IEC béréhan sareng waktos sareng élmu, sareng tiasa ngabantosan anjeun ngembangkeun bisnis anjeun.

News & Kajadian panganyarna

Sumber Biosecurity Anyar Sadia

Rebo 8 Juli 2020

Sumber 'Unsur Unsur Praktis anyar pikeun Produksi Egg Sustainable' dirancang pikeun ngadukung produsén endog pikeun ngembangkeun, mertahankeun sareng ningalikeun prakték biosecurity.

Maca postingan
Wawasan Industri: Ngurangan dampak lingkungan urang bari ngadukung garis handap

Senén tanggal 29 Juni 2020

Industri endog ngagaduhan hasil anu luar biasa dina kapercayaan sustainable salami 50 taun katukang sareng nyekel jabatan salaku sumber anu paling sustainable pikeun protéin sato anu berkualitas luhur. Dina tulisan wawasan panganyarna kami, Mitra Chain Partéi IEC, DSM Nutrisi sareng Kaséhatan, ngajalajah kumaha industri éta tiasa ningkatkeun kredensial sustainable, sedengkeun ogé ngadukung garis handap usaha.

Maca postingan
Nyekel kana wawasan paripolah pangurus panganyarna ayeuna!

Salasa 23rd Juni 2020

Dina webinar pangpayénna kami ayeuna aya pikeun nonton on demand, Milos Ryba, Kepala Proyék Strategik Runcit di IGD, sareng Tim Yoo, Diréktur Pemasaran di Ganong Bio, ngabagikeun wawasan sareng pangalaman maranéhanana ngeunaan parobahan jangka pondok anu parantos disaksian salaku hasil tina COVID-19, sateuacan masihan pikiran dina jangka panjang dampak kana paripolah konsumen.

Maca postingan
Produksi Endog Global terus Tumuwuh

Jumaah 19. Juni 2020

Analis Ékonomi IEC, Peter Van Horne, masihan gambaran ngeunaan kamekaran produksi endog global nalika anjeunna masihan wawasan ngeunaan nagara anu ngahasilkeun endog panggedéna.

Maca postingan

Panganyarna

Pernyataan AEB - Komite Panaséhat Pedoman Diét AS nyarankeun Endog Salaku Kadaharan Kadua pikeun Babi sareng Babad

ngundeur Ayeuna
Goreng Endog Endog - Gizi Manusa

Indéks produser Protein FAIRR 2019

ngundeur Ayeuna
kelestarian

Abrahammson sareng Tauson, 1995 - Sistem Aviary sareng Sangkar Konvensional pikeun Layung Hens - Pangaruh dina Produksi, Kualitas Endog, Kaséhatan sareng Lokasi Bumi di Tilu Hibrida

ngundeur Ayeuna
OIE Kaséhatan Avian Karaharjaan sato produksi Endog - Kualitas Perumahan - Sétan Konvensional Paripolah - Umum Perumahan - Aviaries

Panganyarna Galeri


Pidéo

Poé Endog Dunya

Maca deui

9th Oktober 2020

# Endog Endog

Tuturkeun kami di:

@World_Egg_Day

@WEggDay

@World_Egg_Day

IEC Ranté Niley
Partnerships

-----

Pasangan kahiji urang:


Panambah aditif sareng pasangan kelestarian

Panggihan leuwih

IEC reueus dirojong ku