Wilujeng sumping Komisi Komisi Endog Internasional

Komisi Endog Internasional aya pikeun nyambungkeun jalma ka peuntas dunya, sareng hiji-hijina organisasi anu ngawakilan industri endog global. Éta komunitas unik anu ngabagi inpormasi sareng ngamekarkeun hubungan di sakuliah budaya sareng nasionalitas.

Rincian More

IEC tetep anjeun gaul sareng kamekaran panganyarna dina produksi, nutrisi sareng pamasaran. Anggota jaringan IEC béréhan sareng waktos sareng élmu, sareng tiasa ngabantosan anjeun ngembangkeun bisnis anjeun.

News & Kajadian panganyarna

Young Egg Leaders share their vision of the future

Salasa 29 Séptémber 2020

Our 2020 Young Egg Leaders Programme brings together seven dynamic future leaders, representing egg businesses from around the world. Over the next three months we will be featuring each of our Young Egg Leaders to gain their thoughts on the challenges, threats and opportunities that lie ahead of the industry.

Maca postingan
Ahli kelestarian lingkungan global diidentifikasi pikeun ngadukung industri endog

Senén 14th Séptémber 2020

Saatos peluncuran konsép awal taun ieu, pasukan tugas akademi kelestarian lingkungan sareng ahli propésional parantos ngahijikeun kakuatan pikeun ngadukung industri endog global pikeun ngahontal visi na di dunya dimana sadayana ngakuan sipat endog anu berkelanjutan sareng pentingna pikeun kaséhatan manusa. , sato urang sareng lingkungan.

Maca postingan
Pembaruan ngeunaan Konperénsi IEC

Senén 14th Séptémber 2020

IEC tetep komitmen pikeun ngamimitian deui Konperénsi IEC pas urang tiasa mastikeun kasehatan sareng kasalametan utusan urang.

Maca postingan
Wawasan Bisnis IEC - Program 2020

Senén 14th Séptémber 2020

Ngahijikeun pamimpin di lapangan urang, wéb-wéb IEC Business Insights bakal ngadukung industri endog ku ngirimkeun élmu ahli pang anyarna sareng naséhat ngeunaan topik anu ngagaduhan pangaruh pangageungna pikeun usaha ayeuna.

Maca postingan
Endog, pasangan anu sampurna pikeun diet anu tetep

Salasa 8 Séptémber 2020

Endog ngandung mayoritas vitamin, mineral sareng antioksidan anu diperyogikeun ku awak sareng nawiskeun sumber gizi anu sustainable. Kami ngajalajah tilu alesan anu hébat kunaon endog tiasa sareng kedah maénkeun peran penting dina sistem pangan kahareup salaku kadaharan pilihan anu sustainable.

Maca postingan
Poé Endog Dunya ukur sakitar sareng kami badé ngadukung anjeun pikeun ngajalankeun perayaan global!

Salasa 18 Agustus 2020

Kami gaduh kasempetan anu ageung pikeun kapitalisasi trend digital anu tumuwuh sareng ngadamel #WorldEggDay 2020 perayaan maya pangbadagna anu kantos katingal!

Maca postingan

Panganyarna

World Egg Day 2020 social media graphics

ngundeur Ayeuna
Poé Endog Dunya

Publicaciones en las redes sociales del Día Mundial del Huevo

ngundeur Ayeuna
Spanyol / Espanol Poé Endog Dunya

Majelis Umum IEC Minit AGM 2020

Kemis 10 Séptémber 2020.

ngundeur Ayeuna

Panganyarna Galeri


Pidéo

Poé Endog Dunya

Maca deui

9th Oktober 2020

# Endog Endog

Tuturkeun kami di:

@World_Egg_Day

@WEggDay

@World_Egg_Day

IEC Ranté Niley
Partnerships

-----

Pasangan kahiji urang:


Panambah aditif sareng pasangan kelestarian

Panggihan leuwih

IEC reueus dirojong ku

en English
X