Wilujeng sumping Komisi Komisi Endog Internasional

Komisi Endog Internasional aya pikeun nyambungkeun jalma ka peuntas dunya, sareng hiji-hijina organisasi anu ngawakilan industri endog global. Éta komunitas unik anu ngabagi inpormasi sareng ngamekarkeun hubungan di sakuliah budaya sareng nasionalitas.

Rincian More

IEC tetep anjeun gaul sareng kamekaran panganyarna dina produksi, nutrisi sareng pamasaran. Anggota jaringan IEC béréhan sareng waktos sareng élmu, sareng tiasa ngabantosan anjeun ngembangkeun bisnis anjeun.

Berita & Kajadian panganyarna

Endog, sumber alami hébat vitamin D

Kemis 17 Desember 2020

Vitamin D mangrupikeun gizi anu penting pikeun ngembangkeun tulang, kaséhatan tulang, otot séhat sareng ngatur sistim imun, nanging diperkirakeun yén 1 ti 8 urang sadunya ngagaduhan kakurangan vitamin D atanapi kacukupan. Salaku salah sahiji tina sababaraha sumber kadaharan alami Vitamin D, endog tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahontal asupan sadidinten anu disarankeun.

Maca postingan
Wawasan Nagara IEC

Kemis 17 Desember 2020

Dirékam ku perwakilan nagara, IEC Country Insights nyayogikeun gambaran kasempetan sareng tantangan anu disanghareupan produser endog di nagara-nagara di sakumna dunya.

Maca postingan
Pentingna biosecuirty dina ngahasilkeun endog nguntungkeun [Webinar]

Jumaah 4 Désémber 2020

Dina wébinar panganyarna kami anu sayogi pikeun ditingali kalayan genah anjeun, Dr Travis Schaal ngajajah pentingna kaamanan bioséktip nalika pandemi sareng peranna dina ngahasilkeun endog anu nguntungkeun.

Maca postingan
Pamimpin Endog Ngora ngabahas kasempetan sareng tantangan kapayunna

Senén 23 Nopémber 2020

Dina tulisan akhir kami dina séri ieu, Pamimpin Endog Muda ayeuna Michael Griffiths, Manajer Pangembangan Produk Anyar di Oakland Farm Eggs, UK, sareng Opeyemi Agbato, Diréktur Eksekutif Kaséhatan Sato sareng Peternakan di Animal Care, Nigeria, ngabagi pandanganana ngeunaan tantangan ka hareup, ancaman sareng kasempetan industri endog anu tiasa disanghareupan.

Maca postingan
Panilitian anyar terus ngadukung peran endog dina diét séhat tanpa épék ngarugikeun anu aya hubunganana sareng diabetes

18 Rebo 2020th Nopémber

Endog dikenal sacara lega salaku salah sahiji kadaharan anu paling bergizi. Kalayan 14 nutrisi penting, endog ngandung seueurna vitamin, mineral sareng antioksidan anu diperyogikeun ku awak, saterasna ieu panilitian anyar negeskeun yén endog tiasa dilebetkeun kana pola diet anu séhat tanpa épék ngarugikeun anu aya hubunganana sareng diabetes, sareng dina sababaraha kasus, tiasa dikaitkeun kana hasil kaséhatan anu nguntungkeun.

Maca postingan

Panganyarna

Vitamin D dina endog - grafik

ngundeur Ayeuna
Gizi manusa

Wawasan Nagara IEC - Nigeria

Eusi ieu ngan ukur sayogi pikeun anggota IEC, mangga lebet.

ngundeur Ayeuna
Wawasan Nagara IEC

IEC Country Insights - Spanyol

Eusi ieu ngan ukur sayogi pikeun anggota IEC, mangga lebet.

ngundeur Ayeuna
Wawasan Nagara IEC

Panganyarna Galeri


Pidéo

Poé Endog Dunya

Maca deui

8th Oktober 2021

# Endog Endog

Tuturkeun kami di:

   @World_Egg_Day

   @WEggDay

    @World_Egg_Day

IEC Ranté Niley
Partnerships

-----

Pasangan kahiji urang:


Panambah aditif sareng pasangan kelestarian

Panggihan leuwih

IEC reueus dirojong ku

en English
X