Tentang Kami

Komisi Endog Internasional nyaéta organisasi kaanggotaan khusus pikeun industri endog global. Kami ogé nyayogikeun kasempetan pikeun pendak sareng diajar saling-leres salami urang Konperénsi Taunan diayakeun dua kali sataun.

Nagara Bangkrut



IEC ngagaduhan kaanggotaan di langkung ti 80 nagara sareng dianggo terus-terusan ningkatkeun ieu.

Témbongkeun kuring

Goals kami



IEC diadegkeun dina Konperénsi Endog Internasional anu kadua anu diayakeun di Bologna, Italia taun 1964.

Témbongkeun kuring

Struktur kami



IEC dijalankeun ku Badan Eksekutif anu ngalaporkeun ka Majelis Umum. Dewan Eksekutif kaasup Panyekel Kantor, anggota dewan strategi jangka panjang, sareng Pupuhu Grup Gawé konci - Produksi, Egg Processors International (EPI), Marketing, Ékonomi sareng Kaanggotaan.

Témbongkeun kuring

IEC reueus dirojong ku

en English
X