Awards

Unggal taun urang ngagungkeun kajayaan luar biasa organisasi sareng individu tina jeroeun industri endog sareng panghargaan kanggo International Egg Person of the Year, Egg Products Company taun sareng nami Golden Egg Award for Eggsellence in Marketing.

Perusahaan Produk Endog Clive Frampton tina Award Taun



The  Clive  Frampton  Egg  Products  Company  of  the  Year  Award is presented at the IEC's annual Gala Banquet in September.

Témbongkeun kuring

The Denis Wellstead Award pikeun 'International Egg Person of Year'



The Denis Wellstead International Egg Person of the Year Award dibéré unggal taun pikeun sumbangan individu anu luar biasa pikeun Industri Endog Internasional.

Témbongkeun kuring

Emas Endog pangajén pikeun kaunggulan Marketing



The Golden Egg (Marketing) Award is presented annually in September for the best marketing & promotional campaign submitted.

Témbongkeun kuring

IEC reueus dirojong ku

en English
X