Dina sababaraha bulan kamari kami parantos nyaksian parobahan anu teu pernah aya dina perilaku konsumen. Tina gugah paménta kanggo balanja grosér online pikeun nutup samentawis toko foodervice, sadaya daérah industri pangan kedah adaptasi gancang.

Dina webinar pangpayénna kami ayeuna aya pikeun nonton on demand, Milos Ryba, Kepala Proyék Strategik Runcit di IGD, sareng Tim Yoo, Diréktur Pemasaran di Ganong Bio, ngabagikeun wawasan sareng pangalaman maranéhanana ngeunaan parobahan jangka pondok anu parantos disaksian salaku hasil tina COVID-19, sateuacan masihan pikiran dina jangka panjang dampak kana paripolah konsumen.

Ulah kantun kasempetan pikeun mangtaun wawasan panganyarna ngeunaan tren kalakuan shopper!