Konferensi Bisnis IEC The Den Haag

Konperénsi Bisnis IEC Den Haag bakal dilumangsungkeun dina 11 - 13 April 2021 sareng kami ngarepkeun pisan yén tiasa ngabagéakeun delegasi dina waktos ayeuna.

Kusabab pandangan global anu teras-terasan ngembang ulasan ngeunaan kasayayaan Konferensi Bisnis 2021 bakal dilakukeun akhir taun ieu.

IEC tetep komitmen pikeun ngamimitian deui Konperénsi IEC pas urang tiasa mastikeun kasehatan sareng kasalametan para utusan urang, sareng kami ngarepkeun tiasa ngabagéakeun para delegasi kana acara urang.

IEC reueus dirojong ku

en English
X