Konperénsi & Kajadian

IEC ngayakeun dua konperénsi pikeun anggotana unggal taun. Konférénsi Bisnis IEC dina Maret / April sareng Konférénsi Kapamingpinan Global IEC dina bulan Séptémber. Konperénsi IEC diakui sapanjang industri mangrupikeun kasempetan jaringan anu saé pikeun pamingpin bisnis endog di dunya sareng ngagabungkeun ieu sareng program spiker tingkat luhur.

Konferensi Bisnis IEC The Den Haag



Témbongkeun kuring

IEC Kajadian



Rincian sagala Kajadian IEC anu bakal datang

Témbongkeun kuring

Kalénder Industri



Kalénder Kajadian Egg Industri lumangsung di sakumna dunya

Témbongkeun kuring

Konperénsi IEC saméméhna



Rincian Konferensi IEC katukang

Témbongkeun kuring

IEC reueus dirojong ku

en English
X