Pidéo

Wawasan Bisnis IEC: Ngahubungkeun sareng konsumén sareng ngamaksimalkeun kauntungan

ngundeur Ayeuna
Wawasan Bisnis IEC

Wawasan Bisnis IEC: Kumaha carana COVID-19 ngawangun konsumen hareup?

ngundeur Ayeuna
Wawasan Bisnis IEC

IEC Business Wawasan: COVID-19 - Kasempetan sareng tantangan nyanghareupan produsén endog

ngundeur Ayeuna
Wawasan Bisnis IEC

Wawasan Bisnis IEC: Kumaha bakal COVID-19 mangaruhan industri endog?

ngundeur Ayeuna
Wawasan Bisnis IEC

Simon Wainwright, Institut Distribusi Grosir, Inggris

'Shoppers of the future' Senen 23rd September 2019 Klik tombol 'Download Now' di handap pidio pikeun presentasi PDF

ngundeur Ayeuna

Konperénsi: Konférénsi Kepemimpinan Global IEC Copenhagen 2019

IEC Kopenhagen Pamasaran Marketing

John O'Hara, Ladang Ratu Terang, Australia

'Nyupir kamandungan ngalangkungan pamasaran luar biasa' Senén 23 Séptémber 2019 Klik tombol 'Download Now' di handap pidéo pikeun presentasi PDF

ngundeur Ayeuna

Konperénsi: Konférénsi Kepemimpinan Global IEC Copenhagen 2019

IEC Kopenhagen Pamasaran Marketing

Professor David Hughes, Kaisar College, UK

'Endog nguntungkeun tina penggantian daging' Senén 23 September Séptémber 2019 Klik tombol 'Unduh Ayeuna' di handap pidéo pikeun presentasi PDF

ngundeur Ayeuna

Konperénsi: Konférénsi Kepemimpinan Global IEC Copenhagen 2019

IEC Kopenhagen Pamasaran Marketing

Nan-Dirk Mulder, Rabobank, Walanda

'Demam Babi Afrika: Pangaruh kana industri endog global' Senén 23 September Séptémber 2019 Klik tombol 'Download Now' di handap video pikeun presentasi PDF

ngundeur Ayeuna

Konperénsi: Konférénsi Kepemimpinan Global IEC Copenhagen 2019

IEC Kopenhagen

Peter van Horne, Analis Ékonomi IEC, Walanda

'Serangga protein as feed - economic review' Senén 23rd September 2019 Klik tombol 'Download Now' di handap pidéo pikeun presentasi PDF

ngundeur Ayeuna

Konperénsi: Konférénsi Kepemimpinan Global IEC Copenhagen 2019

kadaharan IEC Kopenhagen Nutrisi Lapisan

Dr Marty Matlock, Universitas Arkansas, AS - IEC Copenhagen

'Pangaruh gizi dina kelestarian industri endog' Senén 23rd September 2019 Klik tombol 'Download Now' di handap video pikeun presentasi PDF

ngundeur Ayeuna

Konperénsi: Konférénsi Kepemimpinan Global IEC Copenhagen 2019

IEC Kopenhagen kelestarian Nutrisi Lapisan
en English
X