Miluan The IEC

Janten janten bagian tina Industri Endog Global sareng gabung ka Komisi Endog Internasional. Komisi Telor Internasional (IEC) mangrupikeun hiji-hijina organisasi anu ngagambarkeun industri endog endog sareng organisasi anggota sanés-kauntungan.

Kumaha Gabung



Upami anjeun resep kaanggotaan IEC punten ngalengkepan borang di handap pikeun ngahubungi kami

Témbongkeun kuring

Kauntungan Kaanggotaan



Janten hiji anggota Komisi Ekor Internasional nawiskeun sadayana mangpaat anu aya di handap ieu

Témbongkeun kuring

Jinis Kaanggotaan



Kami nawiskeun sababaraha pilihan kaanggotaan anu dirancang pikeun ngajantenkeun perusahaan, ageung atanapi alit, organisasi, asosiasi atanapi palanggan individu, pikeun pinuh ngaraosan kauntungan kaanggotaan IEC.

Sadaya jinis anggota kaanggotaan di handap ieu tiasa dugi ka 5 kontak tina organisasi anjeun; kecuali kaanggotaan Pelanggan anu aya dina hiji-hiji waé. Sadaya kontak bakal nampi salinan keras tina publikasi IEC, kitu ogé rutin E-Newsletters sareng Update. Aksés pribadi bakal dipasihan ka bagian ngan anggota-halaman wéb IEC. Anggota nguntungkeun tina undangan pikeun ilubiung dina konperénsi IEC dina laju utusan anggota.

Témbongkeun kuring

Naon Urang Naha



IEC ngirimkeun platform anu unik pikeun ngabagi inpormasi sareng ngembangkeun hubungan ku ngahijikeun pamaén industri konci.

Témbongkeun kuring

IEC reueus dirojong ku

en English
X