Émbaran anggota

Statistik Statistik



IEC ngumpulkeun data industri endog unggal taun ti 34 nagara. Anggota IEC tiasa ningali data nagara sareng analisa tren pasar ti taun 2003.

Témbongkeun kuring

Placement Chick



IEC ngumpulkeun data Chick Placement unggal bulan ti 26 nagara, sadaya Anggota IEC tiasa ningali sareng ngabandingkeun data ieu ti saprak 2001.

Témbongkeun kuring

taman pustaka



Perpustakaan sumberdaya dokumen kanggo Anggota IEC kalebet Makalah Ilmiah sareng Presentasi Konperénsi

Témbongkeun kuring

Publications



IEC ngahasilkeun rupa-rupa publikasi pikeun anggotana. Dina bagian ieu anjeun tiasa ngaunduh masalah anu baheula dina Review Taunan, Laporan Ékonomi Khusus sareng Jurnal IEC

Témbongkeun kuring

Commitees & Workshop



Bagian ieu nyayogikeun detil ngeunaan Komite Komite IEC sareng bengkel sareng kumaha anjeun tiasa aktip dina diskusi.

Témbongkeun kuring

IEC reueus dirojong ku

en English
X