Pentingna biosecurity parantos disorot dina skala dina sasih bulan, sareng IEC kéngingkeun ngabéwarakeun peluncuran sumber Inisiatif Global Inustaative Sustainable '(GISE) énggal' Praktis Unsur Biosecurity pikeun Sustainable Egg Production 'sumber.

Dirancang pikeun ngadukung produsén endog pikeun ngiringan biosecurity tingkat anu hadé, sumber prakték énggal tiasa dianggo salaku alat pertanian pikeun ngamekarkeun, ngajaga sareng nyemak amalan biosecurity, saluyu sareng Daptar pariksa Biosecurity Praktis Avian Influenza.

Kami ngaharepkeun hatur nuhun ka IEC Avian Influenza Global Expert Group pikeun kontribusi terus na dukungan dina ngamekarkeun paripolah sumber biosecurity praktis.