Ahli kelestarian lingkungan global diidentifikasi pikeun ngadukung industri endog

14th Séptémber 2020

Saatos peluncuran konsép awal taun ieu, pasukan tugas akademi kelestarian lingkungan sareng ahli propésional parantos ngahijikeun kakuatan pikeun ngadukung industri endog global pikeun ngahontal visi na di dunya dimana sadayana ngakuan sipat endog anu berkelanjutan sareng pentingna pikeun kaséhatan manusa. , sato urang sareng lingkungan.

Ngawartosan deui

Pembaruan ngeunaan Konperénsi IEC

14th Séptémber 2020

IEC tetep komitmen pikeun ngamimitian deui Konperénsi IEC pas urang tiasa mastikeun kasehatan sareng kasalametan utusan urang.

Ngawartosan deui

Wawasan Bisnis IEC - Program 2020

14th Séptémber 2020

Ngahijikeun pamimpin di lapangan urang, wéb-wéb IEC Business Insights bakal ngadukung industri endog ku ngirimkeun élmu ahli pang anyarna sareng naséhat ngeunaan topik anu ngagaduhan pangaruh pangageungna pikeun usaha ayeuna.

Ngawartosan deui

Endog, pasangan anu sampurna pikeun diet anu tetep

8th Séptémber 2020

Endog ngandung mayoritas vitamin, mineral sareng antioksidan anu diperyogikeun ku awak sareng nawiskeun sumber gizi anu sustainable. Kami ngajalajah tilu alesan anu hébat kunaon endog tiasa sareng kedah maénkeun peran penting dina sistem pangan kahareup salaku kadaharan pilihan anu sustainable.

Ngawartosan deui

Naha anjeun badé ngamaksimalkeun kauntungan sareng ngahubungi konsumen anjeun?

4th Séptémber 2020

Webinar pangénggalna kami ayeuna sayogi kanggo nonton on-demand ngalangkungan halaman wéb IEC. Carlos Saviani ngajajah kumaha produsén endog tiasa ngamaksimalkeun kauntungan bisnis ku ngamangpaatkeun krédit sustainable endog.

Ngawartosan deui

Poé Endog Dunya ukur sakitar sareng kami badé ngadukung anjeun pikeun ngajalankeun perayaan global!

18th Agustus 2020

Kami gaduh kasempetan anu ageung pikeun kapitalisasi trend digital anu tumuwuh sareng ngadamel #WorldEggDay 2020 perayaan maya pangbadagna anu kantos katingal!

Ngawartosan deui

Endog Sustainability - konci pikeun nyambungkeun ka konsumen sareng maksimalkeun kauntungan

21st Agustus 2020

Kami bungah ngumumkeun Carlos Saviani, Global Sustainability Lead for Nutrisi sato sareng Kaséhatan di DSM Kaséhatan Sato sareng Nutrisi, bakal ngiringan kami dina Kemis 3 Séptémber pikeun ngabahas kumaha produksi endog sustainable tiasa maksimalkeun kauntungan bisnis, salaku bagian tina Websis Wawasan Bisnis IEC urang séri.

Ngawartosan deui

Sumber Biosecurity Anyar Sadia

8th Juli 2020

Sumber 'Unsur Unsur Praktis anyar pikeun Produksi Egg Sustainable' dirancang pikeun ngadukung produsén endog pikeun ngembangkeun, mertahankeun sareng ningalikeun prakték biosecurity.

Ngawartosan deui

Anggota anyar anu anyar

30th Juni 2020

Kalayan éta adat IEC, kami ngabagéakeun 4 anggota énggal anu ngagabung sareng IEC ti saprak Januari. Mitra industri panganyarna kami nyaéta cerminan anu positif dina jangkauan global.

Ngawartosan deui

Wawasan Industri: Ngurangan dampak lingkungan urang bari ngadukung garis handap

29th Juni 2020

Industri endog ngagaduhan hasil anu luar biasa dina kapercayaan sustainable salami 50 taun katukang sareng nyekel jabatan salaku sumber anu paling sustainable pikeun protéin sato anu berkualitas luhur. Dina tulisan wawasan panganyarna kami, Mitra Chain Partéi IEC, DSM Nutrisi sareng Kaséhatan, ngajalajah kumaha industri éta tiasa ningkatkeun kredensial sustainable, sedengkeun ogé ngadukung garis handap usaha.

Ngawartosan deui
en English
X