Endog, sumber alami hébat vitamin D

17th Désémber 2020

Vitamin D mangrupikeun gizi anu penting pikeun ngembangkeun tulang, kaséhatan tulang, otot séhat sareng ngatur sistim imun, nanging diperkirakeun yén 1 ti 8 urang sadunya ngagaduhan kakurangan vitamin D atanapi kacukupan. Salaku salah sahiji tina sababaraha sumber kadaharan alami Vitamin D, endog tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahontal asupan sadidinten anu disarankeun.

Ngawartosan deui

Wawasan Nagara IEC

17th Désémber 2020

Dirékam ku perwakilan nagara, IEC Country Insights nyayogikeun gambaran kasempetan sareng tantangan anu disanghareupan produser endog di nagara-nagara di sakumna dunya.

Ngawartosan deui

Pentingna biosecuirty dina ngahasilkeun endog nguntungkeun [Webinar]

4th Désémber 2020

Dina wébinar panganyarna kami anu sayogi pikeun ditingali kalayan genah anjeun, Dr Travis Schaal ngajajah pentingna kaamanan bioséktip nalika pandemi sareng peranna dina ngahasilkeun endog anu nguntungkeun.

Ngawartosan deui

Pamimpin Endog Ngora ngabahas kasempetan sareng tantangan kapayunna

23rd Nopémber 2020

Dina tulisan akhir kami dina séri ieu, Pamimpin Endog Muda ayeuna Michael Griffiths, Manajer Pangembangan Produk Anyar di Oakland Farm Eggs, UK, sareng Opeyemi Agbato, Diréktur Eksekutif Kaséhatan Sato sareng Peternakan di Animal Care, Nigeria, ngabagi pandanganana ngeunaan tantangan ka hareup, ancaman sareng kasempetan industri endog anu tiasa disanghareupan.

Ngawartosan deui

Panilitian anyar terus ngadukung peran endog dina diét séhat tanpa épék ngarugikeun anu aya hubunganana sareng diabetes

18th Nopémber 2020

Endog dikenal sacara lega salaku salah sahiji kadaharan anu paling bergizi. Kalayan 14 nutrisi penting, endog ngandung seueurna vitamin, mineral sareng antioksidan anu diperyogikeun ku awak, saterasna ieu panilitian anyar negeskeun yén endog tiasa dilebetkeun kana pola diet anu séhat tanpa épék ngarugikeun anu aya hubunganana sareng diabetes, sareng dina sababaraha kasus, tiasa dikaitkeun kana hasil kaséhatan anu nguntungkeun.

Ngawartosan deui

Wawasan Bisnis IEC - 2020 Wéb Web

4th Désémber 2020

Ngahijikeun pamimpin di lapangan urang, wéb-wéb IEC Business Insights bakal ngadukung industri endog ku ngirimkeun élmu ahli pang anyarna sareng naséhat ngeunaan topik anu ngagaduhan pangaruh pangageungna pikeun usaha ayeuna.

Ngawartosan deui

Outlook Ékonomi Global pikeun Séktor Endog [webinar]

18th Nopémber 2020

Dina wébinar panganyarna kami anu sayogi pikeun ditingali kalayan genah anjeun, Rabobank's Nan-Dirk Mulder ngagabung sareng anggota IEC pikeun ngabahas 'Global Economic Outlook for the Egg Sector'.

Ngawartosan deui

Wawasan Industri: Ngalawan ngalawan patogén, peran sistem imun anu kuat pikeun peletakan hayam sareng konsumén endog

11th Nopémber 2020

Dina tulisan wawasan industri panganyarna kami, IEC Value Chain Partner, DSM Animal Nutrisi sareng Kaséhatan, ngajajah peran sistem imun anu kuat pikeun peletakan hayam sareng konsumén endog

Ngawartosan deui

Naha laser tiasa ngabantosan produsen ngahasilkeun ancaman Avian Influenza?

30th Oktober 2020

Dina wébinar anu wawasan ayeuna sayogi pikeun ditonton di handap, Ben Dellaert, Eric Hubers, sareng Dr Armin Elbers neuleuman pentingna pendekatan proaktif pikeun pencegahan Panyakit Avian.

Ngawartosan deui

Pamimpin Endog Ngora ngaidentipikasi kasempetan anu teu acan kaetang pikeun industri endog

27th Oktober 2020

Program Pamingpin Endog Muda urang taun 2020 ngahijikeun tujuh pamimpin anu bakal kasohor ku motivasi, ngagambarkeun usaha endog ti sakumna dunya. Bulan ieu Harsha Chitturi ti Srinivasa Farms, India, Jon Krahn ti Paragon Feed Corps, Kanada, sareng Marco Hennes ti Eirehof-Hennes GmbH, Jérman, ngabagi pandanganana ngeunaan ancaman tantangan sareng kasempetan anu aya di payuneun industri urang.

Ngawartosan deui
en English
X