kabijakan privasi

Kabijakan Privasi Endog Internasional

Komisi Endog Internasional nyandak privasi anjeun sacara serius. Mangga baca Kawijakan ieu sacara saksama pikeun ningali kumaha urang bakal ngubaran inpormasi pribadi anu anjeun bikeun pikeun kami boh nalika ngagunakeun Loka kami atanapi dina kaayaan anu sanés nalika kami ngempelkeun data ti anjeun. Kami bakal jaga kalayan ati-ati pikeun ngajaga inpormasi anjeun aman sareng nyegah aksés anu teu diidinan atanapi ngamangpaatkeunana. Urang ngolah sadaya inpormasi saluyu sareng panerapan panyalindungan data anu manglaku. Urang tiasa ngarobih Kabijakan Kaayaan ieu ti waktos ka waktos sareng parobihan bakal beroperasi saatos Polisi Privasi anu dirévisi aya dina situs wéb. Punten tingal kawijakan ieu unggal waktos anjeun masangkeun inpormasi pribadi anjeun.

Inpormasi anu anjeun bikeun

Kami tiasa naroskeun anjeun pikeun masihan inpormasi ka kami atanapi ngumpulkeun data ti anjeun dina kaayaan anu béda, kalebet dina sababaraha titik dina Loka, sapertos nalika anjeun:

(a) patarosan e-mail atanapi pandangan anjeun ka kami;
(b) nuliskeun kompetisi;
(c) ngadaptar pikeun nampa inpormasi; atanapi
(d) mésér barang atanapi jasa ti kami

Inpormasi anu dipasihkeun anjeun bieu bakal beda-beda gumantung kana alesan pangumpulan. Dina sababaraha instansi, contona, upami anjeun mésér barang atanapi jasa ti kami, nyayogikeun inpormasi anu tangtu bakal wajib. Punten dicatet yén upami anjeun milih milu dina forum diskusi dina Loka éta, anjeun tiasa nyebarkeun inpormasi pribadi ngeunaan diri ka pamilon anu sanés. Upami anjeun ngalakukeun kitu, ieu mangrupikeun résiko anjeun sorangan.

Kumaha Komisi Internasional Endog nganggo inpormasi na

(a) ngabales panalungtikan anjeun;
(b) ngurus kompetisi anu relevan;
(c) ngirim inpormasi ka anjeun;
(d) nedunan naon waé kontrak anu kami tiasa lebet sareng anjeun;
(e) ngirim inpormasi pemasaran ka anjeun saluyu sareng sasat anu ditétélakeun di handap.

Upami anjeun janten palayan pelanggan ku mésér barang atanapi jasa ti kami, kami tiasa ngirim anjeun inpormasi langkung lengkep ku pos atanapi e-mail anu aya hubunganana ku pameseran anjeun atanapi ngahubungi anjeun ku telepon. Upami anjeun henteu paduli nampi inpormasi ieu atanapi ngahubungi punten nyerat ka Dirjen di alamat di handap ieu.
Kami, perusahaan anak urang sareng pihak katilu anu milih (sapertos mitra komérsial) hoyong ngirim inpormasi pamasaran anjeun, ku pos, e-mail, atanapi SMS. Urang ngan ukur tiasa ngalakukeun ieu upami anjeun parantos nunjukkeun yén anjeun bahagia nampi inpormasi sapertos anjeun pas ngalebetkeun detil anjeun ka kami.
Urang tiasa ngahijikeun inpormasi anu anjeun bikeun ku data sanés (ku anjeun henteu tiasa dicirikeun tina data éta) sareng ngagunakeun data anu dikumpul pikeun tujuan administrasi sareng / atanapi ngabagi data ka jalma sanés.

Ngabagi inpormasi

Kami bakal ngabagikeun inpormasi anjeun ka panyadia jasa pihak katilu upami ieu diperyogikeun. Panyadia jasa pihak katilu sapertos henteu berhak ngagunakeun inpormasi anjeun pikeun kaperluan na nyalira. Kami ogé bakal ngabagikeun inpormasi anjeun ka mitra komérsial pikeun tujuan pamasaran (saluyu sareng paragraf kapungkur) upami anjeun parantos nunjukkeun yén anjeun resep nampi inpormasi sapertos.

Sponsor

Loka kami tiasa ngandung tumbu ka situs séjén. Punten waspada yén kami henteu tanggung jawab kana kabijakan privasi situs ieu. Kami ajak para pangguna pikeun sadar nalika aranjeunna ninggalkeun Loka kami sareng maca pernyataan privasi anu aya dina situs-situs kasebut. Kawijakan privasi ieu henteu dilarapkeun kanggo inpormasi anu dikumpulkeun dina Situs pihak katilu.

Hak anjeun pikeun ngakses inpormasi éta

Anjeun gaduh hak ngakses inpormasi anu ditanggung ngeunaan Komisi Endog Internasional ngeunaan anjeun. Dina raraga ngalakukeun ieu kéngingkeun aplikasi tinulis ka Dirjen, dina alamat anu disayikeun di handap. Komisi Endog Internasional bisa ngabutuhkeun anjeun pikeun méré verifikasi idéntitas anjeun sareng mayar biaya administratif (ayeuna £ 10) kanggo nyayogikeun inpormasi anu ditanggung. Punten dicatet yén dina kaayaan-nagara Komisi Ég Endog Internasional tiasa nahan aksés ka inpormasi anjeun dimana éta hak ngalakukeun kitu dina undang-undang panyalindungan data ayeuna.

Ngamutahirkeun inpormasi anjeun

Upami aya parobihan kana inpormasi pribadi anjeun, contona inpormasi kontak anjeun, mangga urang terangkeun hal ieu ku nyerat ka Diréktur Jéndral dina alamat anu disayogikeun di handap ku kituna kami tiasa tetep inpormasi anjeun dugi ka akurat sareng akurat. Alternatipna, dimana ditrapkeun ngamutahirkeun inpormasi pribadi anjeun dina bagian kaanggotaan situs.

cookies

Cookie dianggo pikeun nyimpen inpormasi login anjeun anu ngamungkinkeun situs pikeun nawiskeun "émut" anjeun. Upami anjeun henteu kersa gaduh cookies ti situs wéb Komisaris Endog Internasional anu disimpen dina komputer, punten cék tandakan éta pilihan dina bentuk login.

Taros Kami

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan Kawijakan Privasi ieu, badé lirén pikeun pamasaran langsung ku Komisi Endog Internasional, anak perusahaan atanapi anjeun badé ngaksés atanapi ngapdet inpormasi punten nyerat ka Dirjen di alamat anu didaptarkeun dina kami taros Kami kaca.

IEC reueus dirojong ku

en English
X