Ngawakilan Industri

IEC ngagambarkeun industri endog dina tingkat global.

Hubungan sareng Organisasi Global



IEC diakui ku sareng aktip sareng aktipitas badan-badan internasional internasional antar-pamaréntah anu di handap ieu.

Témbongkeun kuring

Gawéna kanggo Industri Endog



Asosiasi sareng IEC nyaéta World Egg Organisation (WEO), Pusat Egg Nutrisi Internasional (IENC), jaringan pikeun ahli gizi manusa; International Egg Foundation (IEF), amal global; Endog Prosesor Internasional (EPI), jaringan internasional pikeun prosésor endog; Inisiatif Global kanggo Endog Sustainable (GISE), hiji proyek kelestarian multi stakeholder sareng World Egg Day (WED).

Témbongkeun kuring

Pernyataan Posisi



Salaku sora global industri endog, IEC ngagaduhan tanggung jawab pikeun ngabahas masalah industri ogé pikeun ngajaga hubungan sareng organisasi internasional sanés. IEC sanggup polah salaku hubungan komunikasi antara industri sareng régulator / produsén internasional, sareng ku sabab kalebet posisi dina sababaraha masalah, sakali disatujuan ku anggota IEC sareng disatujuan ku Déwan IEC.

Témbongkeun kuring

IEC reueus dirojong ku

en English
X