Grup Ahli Global Ahli Avlu Influenza

Tujuan kelompok ieu nyaéta pikeun nyababkeun ancaman Avian Influenza ka bisnis komérsial ngaliwatan palaksanaan biosecurity alus teuing sareng panjagaan.

Kumpulan Ahli Global Avian Influenza diadegkeun dina Séptémber 2015 sareng ngahijikeun para ilmuwan sareng para ahli luhur ti sakumna dunya pikeun ngusulkeun solusi praktis pikeun merangan influenza avian dina waktu anu singget, sedeng sareng jangka panjang.

Grup ieu ngandung wawakil senior tina World Organization for Animal Health (OIE), para ilmuwan kelas dunya sareng wawakil industri. Prioritas parantos dirumuskeun pikeun nunjukkeun pentingna biosecurity dina nyegah wabah awal sareng ngirangan pangiriman salajengna.

boga tujuan
  1. Pikeun nganteurkeun, atanapi mempermudah solusi praktis terpadu global pikeun nyegah sareng merangan influenza avian dina waktu anu singget, sedeng sareng jangka panjang.
  2. Pikeun datang cara anu praktis pikeun ngarobah industri endog pikeun ngokolakeun ancaman ieu langkung saé.
  3. Pikeun ngudag tujuan jangka panjang utama pikeun mindahkeun industri endog komersial saluareun Avian Influenza.
  4. Pikeun nyumbang kana komunikasi anu édisi sareng pembuatan kaputusan demi kapentingan umum.
  5. Janten hubungan antara industri endog sareng OIE; kalayan OIE aub khusus dina masalah vaksinasi, tujuan jangka panjang sareng solusi jangka panjang.
kumpulan

Ben Dellaert, Diréktur OVONED (Pupuhu, Grup Ahli Global Ahli Avian Influenza)
Profesor Ian Brown, Kepala Virologi, Badan laboratorium Pangajaran sarta Palatihan Atikan, Inggris
Dr Travis Schaal, Diréktur Produksi GP & Layanan internal internal, Hy-Line International, USA
Dr Alejandro Thiermann, Présidén Tukang, Komisi Kode Kaséhatan Sato Terestrial, Organisasi Dunya pikeun Kaséhatan Sato (OIE)
Professor Dr Arjan Stegeman, Profesor dina Kaséhatan Sato Ladang, Utrecht University, Walanda
Dr David Swayne, diréktur Laboratorium, Dinas Pertanian AS, AS
JT Dekan, Puseur Segar Grup, AS
Dr Ann Moen, Kapala, Nyiapkeun sareng Tanggapan Influenza, Organisasi Kaséhatan Dunya
Julian Madeley, Dirjen, Organisasi Endog Dunya
Kevin Lovell, Panaséhat Ilmiah IEC
Dr Christianne Bruschke, Kapala Pangkat Pangajaran sarta Palatihan Atikan Pamaréntahan, Menteri Keuangan Ékonomi, Walanda (Pangamat)
Dr Sylvie Briand, Diréktur, Departemen Manajemén Bahaya Anu Beresih, Organisasi Kaséhatan Dunya (Pangamat)


Puseur Sumber Influenza Avian

WHO (WHO)

- Ringkesan Penanggunan Resiko Bulanan

- Strategi Influenza Global

Pusat Industri Egg (EIC)

Dahareun Éropa Otoritas Kasalametan (EFSA)

Database inpormasi Kaséhatan Sato Dunya (Interface WAHIS)

Organisasi Dunya pikeun Kaséhatan Sato (OIE)

Puseur pikeun Kaamanan Pangan & Kaséhatan Umum (Iowa State University)

IEC reueus dirojong ku

en English
X