Prosesor Endog Internasional

Asosiasi Perdagangan Internasional sareng jaringan pikeun produsén endog.

Egg Processors International (EPI) nyaéta bagian tina IEC anu ngagambarkeun prosésor endog ti sakumna dunya.

Endog Prosesor Internasional ngagaduhan bagian sorangan salami konferensi IEC, anu diayakeun dina dinten Salasa Maret / April Konférénsi Bisnis sareng Kemis enjing dina Konperénsi Kapamingpinan Global Taun Séptémber. Aya ngembangkeun produk endog dina produk global sareng EPI mangrupikeun forum anu idéal pikeun pemprosesan endog pikeun nyumponan sareng ngabahas tantangan umum sareng kasempetan ka hareup. Panyatur kualitas tinggi dina mata pelajaran anu berhubungan sareng endog ngahasilkeun tulang tonggong sesi konperénsi EPI.

Salaku sora prosesor global dunya, EPI ngagaduhan peran anu penting pikeun promosi sareng ngajagaan kapentingan industri produk endog di sakuliah dunya.

IEC reueus dirojong ku

en English
X