Mitra Partéi Chain IEC

Nyorong pangembangan positip dina industri endog.

Diciptakeun pikeun ngajalankeun pamekaran anu positif dina industri endog, khususna dina bidang kelestarian sareng nutrisi dimana industri endog ngagaduhan kasempetan langkung unggul.

IEC bakal nyiptakeun Mitra Partéi Chain sareng sajumlah sakedik organisasi global anu henteu bersaing anu nganggo pagawéan poé-poé pikeun nganteurkeun tujuan Pangwangunan Sustainable United Nations dina ranté nilai endog global.

Masing-masing Partisipasi Ranté Niley bakal unik sareng bakal dirancang pikeun ngalengkepan tujuan strategis boh IEC / WEO sareng organisasi mitra.

Produk gizi DSM



Panambah aditif sareng pasangan kelestarian



Anggota anu sanés:


IEC reueus dirojong ku

en English
X