Puseur Sindang Tepang Internasional

Jaringan anu nyambungkeun professional gizi manusa di dunya.

Sakur nagara anu ngagaduhan kaanggotaan Komisi Endog Internasional (IEC) sawangsulna gabung dina International Egg Nutr Center Center (IENC). Kaanggotaan pikeun IENC gratis, sareng bakal ngajantenkeun wawakil nagara aksés ka sadaya bahan-bahan anu dijaga sacara umum sareng anu dilindungan sandi dina situs wéb.

Ngeunaan Pusat

Kami yakin yén IENC bakal ngagampangkeun jalma-jalma tina komunitas nutrisi endog internasional pikeun ngabagi sumber sareng bakal nyegah perencanaan bahan-bahan anu kantos aya.

Aksés ka kontak kaséhatan sareng gizi di sababaraha nagara ogé bakal mantuan nalika ngurus perda pamaréntahan atanapi nolak informasi anu salah. Kami ngalamar nyayogikeun inpormasi panaliti anyar sareng anu aya kanggo anu henteu mungkin gampang disayagikeun ka sadaya nagara anggota.

Wawakil nagara didorong pikeun ngaunduh sareng nganggo bahan tina situs web IENC tapi ogé pikeun ngalebetkeun bahan anu aranjeunna pikir janten dipikaresep pikeun nagara anggota anu sanés. Salah sahiji tujuan urang nyaéta pikeun nyusun situs wéb kalayan rupa-rupa bahan panalungtikan sareng bahan pendidikan anu parantos dikembangkeun sareng didamel di sapanjang dunya.

Tujuan primér dina IENC

Aya opat tujuan utami Pusat

  • Pikeun ngabagikeun ideu sareng sumber daya
    - Panalungtikan
    - Program atikan
  • Pikeun masihan input sareng inpormasi dina krisis
  • Pikeun nyingkahan duplikat bahan
  • Pikeun ngaidentipikasi para ahli internasional

Pikeun langkung rinci mangga kontak:

Harga Cassandra
Kapala Operating Officer
Komisi Endog Internasional
cassy@internationalegg.com

IEC reueus dirojong ku

en English
X