Poé Endog Dunya

Poé Endog Poé Dunya dirayakeun di sakumna dunya sareng mantuan pikeun ngaronjatkeun kasadaran ngeunaan endog endog sareng pentingna pikeun gizi manusa.

WED_English
Naon ari Daging Endog Dunya?

Day Egg Day didirikeun dina konperénsi IEC Wina 1996 nalika mutuskeun pikeun ngagungkeun Poé Telur Dunya dina dinten Jumaah kadua dina Oktober unggal taun.

Salila abad, endog gaduh peran utama pikeun nyoco kulawarga di sakumna dunya. Éta mangrupikeun pakét anu teu cocog lamun datang ka serba guna sareng protéin kualitas luhur dina harga anu hargana. Sareng aranjeunna ogé sumber kolin anu hadé, penting dina mémori sareng kamekaran otak. Nalika anjeun faktor kana genah sareng rasa hébat, ngan ukur aya persaingan.

Endog mangrupikeun salah sahiji sumber protéin anu kualitas pangluhurna, sareng memang ngandung seueur bahan konci pikeun kahirupan. Protéin anu dikandung dina endog endog penting pisan dina kamekaran otak sareng otot, ngagaduhan peran konci pikeun pencegahan kasakit sareng nyumbang kana kaayaan umum.

Media Sosial

Turutan urang dina Twitter @World_Egg_Day sareng nganggo hashtag na #WorldEggDay
Siga halaman Facebook kami www.Facebook.com/WEggDay
Turutan urang dina Instagram @World_Egg_Day


Gabung dina acara hajatan

Poé Endog Dunya 2020 - Jumaah 9th Oktober

Pastikeun organisasi endog anjeun, produser endog, sareng anggota industri sekutu ngamangpaatkeun Dinten Endog sadunya. Kemungkinan promosi sapertos sajajalan salaku imajinasi anjeun, kumaha ogé pikeun mantuan anjeun ngamimitian ngamangpaatkeun undeuran kami didaptarkeun di handapeun kaca, anu kalebet ideu promosi sareng mangpaat Pack Pack anu kapaké.

Tong hilap nyarioskeun ka kami ngeunaan kariaan anjeun ku kituna urang tiasa ngabantosan nyebarkeun warta anu saé sareng upami anjeun tweets ngeunaan perayaan anjeun pastikeun anjeun ngalebetkeun #WorldEggDay dina komunikasi anjeun.

Logo Poé Endog Dunya

WED_Poland

nu Logo Poé Endog Dunya sayogi dina sababaraha basa anu béda-béda sareng sayogi pikeun diunduh sareng dianggo dina publikasi anjeun.

Perayaan Hari Endog 2019

Ieu kumaha nagara-nagara di handap ieu ngagungkeun Poé Telur Dunya 2019!

Ngagungkeun Poé Endog Dunya, Australia Endogna ngadamel Eggsellence Awards di réstoran pop-up sadaya pikeun ngagungkeun kabébasan sareng kualitas endog dina pamandangan dahareun Australia. Masyarakat Australia diondang nyalonkeun lauk endog anu resep sareng duta domba, koki selebriti Manu Fieldel, milih opat éntri pikeun bersaing di juru masak di restoran pop-up. Panghargaan hosted dina 10th Oktober, kalayan juara diumumkeun, dinten ayeuna, dina Poé Endog Dunya. Gening sa juara taun 2019, Yum Yum Bakery, pikeun unggul awarma sareng pizza endog.

In Austria, konferensi pers diayakeun di Wina tanggal 7th Oktober 2019 fokus dina dampak endog endog Australia sareng produksi ternak di iklim kanggo ngagungkeun Poé Endog Dunya.

In Bangladés, World Egg Day dirayakeun sareng inisiatif anu dikembangkeun ku Bangladesh Animal Agriculture Society (BAAS). BAAS parantos didukung ku kantor FAO Bangladesh dina pangatur perayaan saprak taun 2014, sareng taun ieu masarakat nyusun kumpularan konsumen pikeun ngamajukeun endog, ogé disalurkeun sakitar 10,000 endog dikubur ka jalma anu berpendapatan rendah, sareng mahasiswa, murangkalih, sareng. bikang. Seminar ogé diayakeun ku BAAS sareng FAO dina pertengahan November anu bakal ngamajukeun industri endog.

Brazil ngagaduhan program teureuh saminggu anu panjang kanggo ngagungkeun Poé Telur Dunya, ngamajukeun pedah endog sapertos tuangeun hanca anu séhat vitamin sareng penting pikeun gizi manusa. Ieu kalebet kampanye média anu nunjukkeun nilai Ovos RS Seal sareng naon hartosna pikeun konsumen, séri pidio nunjukkeun régional régional ti unggal daérah di Portugal, sareng édisi kadua 'puluhan profési anu saé' anu ngiringan karir dina produksi endog , sadayana dikirimkeun ku Rio Grande do Sul Pangan Pedang Pabrik (ASGAV) sareng Ovos RS. Aya ogé aya jajanan tuangeun endog anu ditawarkeun dina simposium sareng bengkel di sapuluh paguron luhur, sareng 2,500 buku ngawarnaan dikedalkeun ka murangkalih.

Patani Endog mangrupikeun bagian tengah perayaan Hari Telur Dunya taun ieu di Kanada, anu ningali peluncuran pidéo khusus pikeun ngahormatan kulawarga patani anu didamel khusus pikeun ngahasilkeun endog seger. Kampanye media ngajalankeun di ngajalankeun dina dinten-dinten ka para duta koki ngayakeun sababaraha segmen televisi pikeun ngamajukeun endog. Kolaborasi média sosial didukung ieu sareng puluhan blogger sareng pangembang online anu ngabagi cara anu pikaresepeun pikeun endog.

Colombia peupeusan Guinness World Record kanggo endog scrambled panggedéna pikeun ngagungkeun Poé Telur Dunya 2019. 59,758 endog digunakeun dina usaha éta, anu ngabantosan pikeun nyumput 15,000 jalma anu rentan di Soacha, Cundinamarca, dina acara anu diayakeun ku Fenavi. Promosi digital ogé ngahontal langkung ti 60,000 anu resep dina World Egg Day kalayan kampanye 'un like por mi día'.

Kanggo taun kalima, Hartmann Kroasia diayakeun festival téater pikeun barudak dina kolaborasi sareng téater lokal Oberon. Festival tilu dinten, anu ngagaduhan 1,200 murangkalih taun 2018, tujuanana ngamajukeun endog salaku pilihan dahareun anu séhat sareng ngalaksanakeun pagelaran barudak ti TK nepi ka SMA.

Kampanye kasadaran endog dina média sosial dijalankeun Dénmark, sareng pamimpin industri endog ti sakumna dunya nyayogikeun pernyataan ngeunaan 'Naha aranjeunna pikir endog nyumbang kana dunya anu langkung hadé'. Kampanye promosi endog konsumsi dina Daging Endog Dunya.

Unggal taun di Ghana hiji daérah béda dipilih salaku wilayah konci, sareng perayaan taun ieu lumangsung di Kumasi, kota kadua panggedéna di Ghana. Téma taun ieu nyaéta 'Daharét endog anjeun dinten ieu sareng sapopoé', sareng kagiatan kalebet kuis pikeun sakola dumasar kana nutrisi endog, sumbangan tina endog ka rumah sakit sareng bangsal Anak sareng Bersalin, sareng sumbangan 60,000 endog anu disebarkeun ka sadaya kota.

In India, Nagara Andhra Pradesh ngagungkeun Poé Telur Dunya nalika tanggal 11 Oktober 2019 di Vijayawada. Rallies diayakeun pikeun ngamajukeun nilai nutrisi endog tina sagala umur, sareng endog pindang gratis disebarkeun ka barudak sakola sareng imah umur lami. Rapat dikelompokeun pikeun ngamajukeun pentingna endog dina nutrisi sapopoé sareng tema taun 2019, "EAT EGG Dinten anjeun sareng unggal Dinten".

Sajumlah perayaan dipasang di Indonesia ngagungkeun Poé Endog Dunya. Ieu kalebet pidato tv shower ngeunaan manpaat konsumsi endog pikeun kaséhatan sareng intelijen, hiji Seminar Nasional ngeunaan Protein Nutrisi, Biosecuity sareng Usaha Hayam pikeun patani, mahasiswa sareng perwakilan konsumen, sumbangan 5,000 endog pikeun masarakat di Kota Pekanbaru, Riau Provinence. ogé salaku seminar nutrisi kulawarga anu diayakeun di Jakarta.

nu Irlandia Asosiasi Endog damel sareng kerjasama sareng Bord Bia (dewan panganan Irlandia), pikeun nganteurkeun kampanye anu disasarkeun dina pra-kulawarga sareng demografi kulawarga ngora, kalayan tekenan anu kuat dina endog sapertos 'suluh' kanggo kahirupan anu sibuk sareng aktip. Media sosial sareng PR positipna dipaké pikeun ngadukung kampanye, sareng kampanye iklan TV tilu minggu.

In Nepal, Forum Pangusaha Pupuk Manuk diayakeun perayaan Dinten Endog Wolrd di Chitwan. Forum ieu nyebarkeun endog pindang ka rumah sakit, sareng ogé nunjukkeun 15 cara anu béda pikeun masak endog pikeun promosi kamampuanna.

Selandia Baru sohor Poé Endog Dunya sareng promosi promosi pikeun kénging hadiah hadiah Egg Day World liwat Facebook, radio sareng jaringan NZME. Promosi tambahan anu ditargetkeun ku sepuh sareng murangkalih dilakukeun kalayan hadiah kalebet buku Dr Seuss Green Eggs sareng buku Ham. Hiji toolkit digital ogé dikembangkeun pikeun ngabantosan produsén endog ngagungkeun Poé Endog Dunya.

nu Pakistan Asosiasi Hayam sareng Universitas Arid Pertanian Rawalpindi ngagungkeun Poé Endog Dunya kalayan program kagiatan anu dilaksanakeun ku langkung ti 3,000 urang. Ieu kalebet persaingan masak, persaingan poster, anél sadar sareng seminar ngeunaan nilai gizi endog. Salaku tambahan, World Poultry Science Association Women Wing Pakistan Branch ogé dirayakeun di Shamshi Model School and College pikeun budak awéwé, kalayan sajumlah seminar pikeun ngamajukeun nutrisi endog tina endog sareng ngabenerkeun seueur mitos sareng salah tanggapan anu ngurilingan konsumsi endog di Pakistan. Institut Penelitian Manuk ogé ngayakeun perayaan pikeun numutkeun kasadaran endog sareng éta kauntungan pikeun barudak ngora.

Dinten Endog sadinten dina sohor dina Filipina kalayan taunan kaopat 'Eatlog Run'. Langkung dua rébu para pelari ngiringan balapan di SM ku Bay di Kota Pasay taun ieu, sareng para pamilon dirawat dina salametan endog pésta kalayan sagala rupa stasiun anu ngaladénan piring endog dina waktosna. Lumpatan tujuanna pikeun ngamajukeun pakan dahar endog dina ngabantosan lapar sareng kurang gizi ogé nyegah kakurangan mikronutrien.

In Polandia, Fermy Wozniak ngembangkeun sareng nyebarkeun buku dina kolaborasi sareng blogger dahareun kadaharan 'eKuchareczka'. Buku na tujuan pikeun ngamajukeun endog sareng poténsi kuliner na salaku bahan anu luar biasa, sareng kalebet 50 resep anu dibintanginya endog salaku bahan utama. Promosi instore ogé lumangsung anu kalebet bungkus merek branded World Egg Day, sareng kampanye Facebook pikeun ngamajukeun Poé Endog Dunya.

The Egg Studies Institute di Spanyol sohor Poé Endog Dunya sareng pengumuman tina pangajén taunanna pikeun panalungtikan ngeunaan masalah endog. Proyék anu unggul tina pangajén 2019 dijudulan 'Ningkatkeun kualitas cangkang sareng kaamanan pangan tina endog dina siklus produksi panjangna 100 minggu' sareng tim peneliti nampi 10,000 euro. Hiji pangajén tambahan anu ngakuan karya jalma atanapi lembaga anu ningkatkeun pangaweruh masarakat, pamakean atanapi gambar tina endog dipasihan ka Chef Pepe Rodriguez. Inprovo ogé ngromosikeun Poé Endog Dunya liwat kampanye sosial pikeun nyorot dinten. Pilarian langkung seueur ngeunaan panghargaan Ieuh.

Upami anjeun ngarencanakeun perayaan Poé Endog Dunya atanapi kampanye mangga waé terang ku email info@internationalegg.com.

Perayaan Hari Endog 2018

Perayaan Hari Endog 2017

Perayaan Hari Endog 2016

IEC reueus dirojong ku

en English
X