Sarat jeung Kaayaan

Kaayaan tumpur pikeun Konperénsi

Bookings konperénsi dilakukeun sareng International Egg Konperénsi Limited di Guernsey.

alamat:
PO Box 146
Town Mills Kidul
La Rue du Pre
St Peter Port
Guernsey
GY1 3HZ
Perusahaan No: 55741

Sarat pamayaran

Pembayaran, upami henteu dilakukeun ku kartu kiridit nalika waktuna pesenan, diperyogikeun boh dina 30 dinten tina tanggal invoice atanapi sateuacan awal konperénsi, mana anu gancang.

Partisipasi anjeun ngan bakal dikonfirmasi nalika kami nampi bayaran pinuh.

Sarat jeung Kaayaan pembatalan

Biaya konperénsi henteu tiasa mayar deui. Nanging, upami anjeun kedah ngabatalkeun tempat anjeun, catetan kiridit bakal dikaluarkeun anu valid ngalawan kahadiran konperénsi anu badé salami 12 bulan, nyayogikeun pembatalan nampi sahenteuna dua minggu sateuacan ngamimitian konperénsi. Biaya konperénsi ogé tiasa ngalih ka utusan sanés.

Sarat jeung Kaayaan pangiriman

N / A

Kawijakan Harga

Akomodasi hotél henteu kalebet sareng kedah dipesen sacara misah.

Konperénsi dirancang pikeun dirawu lengkep sareng ku urang henteu tiasa masihan diskon pikeun bagian kahadiran.

IEC reueus dirojong ku

en English
X